söndag 17 juni 2007

75-årsfest och nattbad

Så var det alltså dags för sommarstugan och 75 årsfesten, tre 25-åringar i Anders sommarstuga. En idé när man får en fin vägbeskrivning via mail är att skriva ut densamma. En annan idé är att skriva ut en annan vägbeskrivning så att man kommer till ett annat ställe. Eller vad säger du Christian? ;-) Det positiva var att det är spännande att vända med släp på små grusvägar :-)

Vår efterlängtade varma helg visade sig bli ganska kall varpå vi snabbt flyttade inomhus. Det var nice att träffa gamla gänget igen. En flickvän till en av grabbsen var förstås en ny bekantskap. Middagen bestod av grillat (bra jobbat i regnet, Anders och Totte!) och annat gott.

Vid elva-tiden var det dags att bada. Det hade visserligen börjat bli mörkt och regnet strilade på rätt bra, men vi hade ju bestämt oss för att bada.
Okey, jag var kanske inte först i. Men å andra sidan badade jag ju ändå när jag väl kom i till skillnad från vissa andra badkrukor som bara doppade sig.

Det var riktigt kallt! 13,5 grader som Anders meddelade oss efter det att vi kommit upp :-)

En genomvåt Magnus vill ju inte bli blöt av regnet ;-)

Efter en god frukost idag var det så dags för hemfärd. Anders står och förklarar hur vi andra skall köra och jag står och studerar de andra. Efter ett tag är jag tvungen att fråga om det är någon som egentligen lyssnar. De andra förklarar att de tänkt att någon annan lyssnar och inser att det faktiskt inte är någon som lyssnar. Förarna inser detta och ber Anders förklara igen. Denna gång lyssnar Totte. Han inte bara lyssnar, han memorerar också - för att sedan köra en helt annan väg hem. Det blir sällan som man tänker med det gänget :-). Så länge man inte tänker att det aldrig blir som man tänker förstås :-).

1 kommentar:

Max sa...

That made sense... NOT...