torsdag 28 juni 2007

Bullar och flugornas fasa

Idag har det varit en märklig sommarstorm. Brukar det storma på sommaren? För övrigt har jag bakat massor av bullar. Dessutom börjar jag bli expert på att döda flugor. Tyvärr har jag inte hittat någon flugsmälla, så jag får tvätta händerna ganska ofta. Kajsa är här igen och vi har just sett en fånig tjejfilm. Men även fåniga filmer kan kommenteras och det var kul att bara göra något tillsammans.
Bullar

4 kommentarer:

Freddan sa...

Tänk på att även flugorna har en plats i ekosystemet, du behöver inte ställa dig frågan vad de gör för nytta, de har ett eget berättigande liksom vi människor har, även om du anser/inser att det får andra konsekvenser om vi ger alla människor rent vatten så de inte får olika magsjukdomar med mera, så har vi alla en plats att fylla ;)

Helena sa...

Å där trampade du just på både de ömma tår som jag lyckades åsamka våra kära föreläsare denna termin. Men jag hävdar fortfarande att det kan vara viktigt att veta hur man stryper en orm, om grodor tål förkylning, å sen var det det här med överbefolkningen ;-) Tack för att du påminner mig! Känns skönt att få lärarnas fulla uppmärksamhet inför resten av klassen sådär ;-)

UJohansson sa...

Ni är ju roliga ni :-)
Helena, nu är det hög tid att börja öva på tårtbakandet!!!

Kram

Helena sa...

Ulle! Vaddå tårta? Jag har fortfarande en förhoppning om att Fred hovade in fler poäng än jag :-) Förbered du dina bakelser istället :-) Hur e det med Samuel å Andreas? Skön semester?