fredag 22 juni 2007

Midsommarafton

Så var det midsommarafton igen. Som vanligt regnade det. Efter en midsommarlunch med päronen åkte jag och mamma bort till fotbollsplanen för att få lite midsommarstämning. Det blev väl lite sådär med den saken. Men sång, dragspel och björkar hör i alla fall till :-)
Dragspel, björkar och sång

På kvällen var det dags att träffa "gamla gänget". Jossan hade med sig två nykomlingar. En av dem, Rebecca, visade sig vara en kompis som jag känner från Uppsala-tiden, världen är allt bra liten :-) Den andre var en fransman, men det visste ju inte jag så när han presenterade sig som Sylvain tyckte jag att han sa Sivan. :-)

Becca, Sylvain och Jossan

För andra helgen i rad var det dags att grilla i regn. Men vi hade otroligt roligt! Kommentarer som följdes av skratt bara haglade.

Othz och Kristofer

Ida och Mattias väntar smått och Kim fick den fantastiska idén att vi skulle slå vad om bäbisen. Man skulle gissa på längd, vikt, datum och namn. Man vann äran och satsade sin själ :-) Hyssna-Anders tycker att bäbisen skall heta kung Karl :-)

Kim och Anders

Ida och Mattias

Sent på kvällen kom vi på att vi inte dansat runt midsommarstången. Så det fick bli ett par varv i Othzarnas vardagsrum.

Vi kan spela fiolioliolej

Ännu senare på kvällen kom vi på att Rappa Kalja kunde bli ganska roligt. Vi körde Rappa Kalja Total. Kategorier: Vem var... , vad hände den... , ge ett annat ord för... , vad betyder ordet... , om vad handlar filmen... . Det blev många roliga förslag. Allt som allt en riktigt trevlig midsommar

Eftersom vi var 7 spelare och bara hade sex vanliga pjäser fick saltkaret också komma med.

Inga kommentarer: