onsdag 13 juni 2007

"Bättre sent än aldrig" eller "morgonstund har guld i mund".

Så var det dags! Den årliga sommarflytten till västkusten. Jag och Kristofer tänkte åka från gamla Linkan vid åtta-tiden på kvällen. Runt tolvsnåret på natten rullade vi iväg från Statoil Valla :-).

Den första förseningen inträffade då Kristofer fastnade med WOW och jag skulle leverera "lite" kylvaror till Erik-kollektivet. Det som såg "lite" ut i min frys såg ut som ett halvt varuhus när det skulle in i en betydligt mindre kyl och frys. Men skam den som ger sig! Genom att ta bort Strudel leafen (fråga inte vad det är) från den iglolika frysen fick en hel del annat plats.

Två timmar försenade märkte vi att magarna allt hunnit bli lite hungriga. Alltså dags för en pizzapaus! Efter ytterligare packning, datorfixande, halvdålig planering och luftpåfyllda däck kom vi så äntligen iväg. Kristofers kommentar var "tur att man jobbar natt". Jag som inte jobbar natt sov mellan Ödeshög och Borås :-)

Vid tvåtiden började det ljusna så smått och tiden gick ganska fort med roliga kommentarer och mycket stämsång. Det är märkligt vad mycket lustiga låttexter det finns! Vi missade en grävlings tassar med en hårsmån, annars var det mest lastbilar ute. Det är mysigt att åka bil på kvällen och en sommarnatt gör inte saken sämre :-).

Inga kommentarer: