söndag 7 oktober 2007

Träff på Tolfta

En gång tillfällighet - två gånger tradition. I år blev det tradition att ett gäng hemifrån, som nu är utspridda över landet, träffas första hela helgen i oktober. I år träffades vi utanför Katrineholm av alla ställen! Men Tolfta gård kan rekommenderas! En supermysig stuga i landskapsidyll. Nytt för i år var dock Simon, en liten två-månaders bäbis. Han har inte hunnit vara med tidigare :-) Jag kanske inte är den mest morgonopigga av oss men jag vaknade ganska snabbt på morgnarna av att någon lade Simon hos mig. Det var riktigt mysigt att mysa med en bäbis :-)

Lille Simon, för tillfället i händerna på Anders

Förutom massor av prat och en hel del skratt hann vi med höstpromenad, "Katrineholm sight-seeing" samt årets kulturella grej. Detta år blev det Fogelsta. Det var förstås Kim som tyckte att vi andra borde kunna lite mer om kvinnorättskämparna under början av förra århundradet. Riktigt intressant! Ändå mer intressant var det att vi först åkte fel. Vi kom till ett helt annat hus, men mannen som bodde där låtsades inte om att det var konstigt att ett sällskap på 14 pers trodde att vi skulle få en rundvandring, utan började glatt berätta om sitt hus.

Christian med fotbollen

Annars var det mesta som det brukar när gamla gänget samlas. Christian hade en ny hit-låt "frid och fred och fröjd" som han glatt sjöng, Magnus myste i ett hörn, Kristofer väckte oss andra en morgon genom att ha en hög monolog för sig själv, Anders fixade runt diskbaljan o.s.v

Jag och brorsan

Inga kommentarer: